.Bij elk La Tenda deurgordijnen wordt een aluminium montageprofiel met schroeven meegeleverd.

 

 

Dit h 'stoeltje'-profiel bevestig je 'met de stoelpoten naar boven' aan de bovenkant van de deur, bij voorkeur op het deurkozijn.

 

Vervolgens hang je het deurgordijn eenvoudig daaraan op of overheen.

 

DE PVC DEURGORDIJNEN VAN LA TENDA ZIJN EENVOUDIG IN TE KORTEN IN DE BREEDTE (MET EEN IJZERZAAG) EN OOK IN DE LENGTE (MET EEN SCHAAR) NADAT JE HET DEURGORDIJN UIT DE VERPAKKING HEEFT GEHAALD EN OPGEHANGEN, DAN KAN HET BIJ DE PVC SLIERTGORIJNEN ZO ZIJN DAT DE KOORDEN NIET METEEN RECHT GAAN HANGEN. HET DEURGORDIJN HEEFT TIJD MAAR VOORAL OOK WARMTE NODIG OM  - MET HULP OOK VAN DE ZWAARTEKRACHT - GOED UIT TE HANGEN. DIT KAN EEN AANTAL WEKEN DUREN.  BIJ TEMPERATUREN VAN BOVEN DE 30 GRADEN CELSIUS OF BIJ VERHITTEN OP DE VERWARMING OF MET WARM WATER GEDURENDE 30 MINUTEN WORDT DIT PROCES VERSNELD.
WANNEER JE HET PVC DEURGORDIJN TIJDENS DE WINTER OP ZOLDER WILT OPSLAAN ADVISEREN WIJ OM HET IN EEN GROTE LUS WEG TE LEGGEN, ZODAT HET GORDIJN IN HET VOORJAAR DAARNA WEINIG TIJD NODIG HEEFT OM WEER MOOI RECHT TE HANGEN.  

DE MODELLEN CAMPOS EN STRESA EN ALUSAX HANGEN ALTIJD METEEN 100% RECHT, OMDAT DEZE NIET VAN PVC KOORDEN ZIJN GEMAAKT, MAAR VAN POLYSTHYLEEN HULZEN (CAMPOS), KRALEN OP DRAAD (STRESA) EN ALUMINIUM KETTINGEN(ALUSAX).

CASA EN LESLI DEURGORDIJNEN :

DE CASA EN LESLI GORDINNEN WORDEN GELEVERD OP EEN PVC BOVENPROFIEL. SCHROEVEN ZIJN - IN TEGENSTELLING TOT BIJ DE LA TENDA DEURGORDIJNEN - HIER NIET MEEGELEVERD. OOK DE CASA EN LESLI GORDIJNEN BEVESTIG JE AAN DE BOVENZIJDE VAN DE DEUR, EN ZIJN EENVOUDIG IN TE KORTEN MET EEN ZAAGJE EN/OF EEN SCHAAR. 

 

 

© 2017 - 2024 www.ikwileenvliegengordijn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel