Retouren:
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het deurgordijn. Vanaf het moment van de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om het deurgordijn terug te sturen. Het gordijn kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.  Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor rekening van de koper. Wij zullen het aankoopbedrag vervolgens binnen 14 dagen crediteren.  LET OP: Wij kunnen alleen tot creditering overgaan wanneer u uw naam EN het bestelnummer duidelijk op het retour-pakket vermeld !

Klik HIER om het retourformulier te downloaden !

Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier herroeping. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Producten die speciaal voor jou op een andere maat zijn gemaakt dan de standaard deurmaten 90x210cm en 100x230cm zijn niet te retourneren.

Ruilen:
Wanneer je spijt hebt van je aankoop, en achteraf gezien toch liever een ander deurgordijn uit ons aanbod had gekocht, dan ik er  binnen 30 dagen een mogelijkheid tot ruilen. Voorwaarde is wel dat het gordijn nog onbeschadigd en compleet is. Je kunt er ook voor kiezen om het deurgordijn in te ruilen voor een tegoedbon, zodat je iemand anders kunt verrassen met een deurgordijn naar keuze. Indien het te ruilen deurgordijn goedkoper is dan het gewenste nieuwe deurgordijn, dan wordt jou het verschil in rekening gebracht. 

     

 

 

© 2017 - 2024 www.ikwileenvliegengordijn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel